Telefon ​​70 70 78 06

​Renovering af hus i Viborg, Midtjylland

Hos TSS Byg ApS & Tømrermester Signar Skaalum i Viborg har vi stor erfaring inden for renovering af hus og kan træde til ved både store og små opgaver.

Specialister inden for renovering af hus

Når det gælder en renovering af hus, er det vigtigt, du vælger en samarbejdspartner med stor erfaring inden for faget, så du sikrer dig en løsning i topklasse. Vi har specialiseret os i renovering af huse og kan sørge for et resultat, der både matcher din stil og din økonomi.


​Inden vi påbegynder en opgave med renovering af hus, tager vi en grundig snak med dig om opgaven, så vi opnår en fælles forståelse for det arbejde, der skal udføres.

​Har du særlige ønsker til renovering af hus, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem. Er du på bar bund, kan vi tilbyde professionel sparring fra A til Z.

Vi udfører renovering af hus med dygtige håndværkere

Vores medarbejdere er dygtige håndværkere med stor erfaring inden for både renovering af hus og de andre ydelser, vi tilbyder. 


Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en renovering af dit hus i Viborg eller en anden by i Midtjylland, så ring på 70 70 78 06 allerede i dag.

Besøg vores isolatørside

​HVEM ER VI?

TSS Byg ApS

CVR: 37691291

KONTAKT OS

Telefon: 70 70 78 06

E-mail: kontakt@tssbyg.dk

FIND VEJ

Blytækkervej 11

8800 Viborg

KVALITETSMÆRKE

byggaranti