Telefon ​​70 70 78 06

​Nybyggeri udføres i Viborg, Midtjylland

​Står du over for et nybyggeri, er der mange ting, der skal overvejes. Hvordan skal det udformes, hvilke særlige hensyn skal tages, hvordan skal materialerne være, og hvilket budget skal man kalkulere med?

Den bedste løsning inden for nybyggeri

Hos TSS Byg ApS & Tømrermester Signar Skaalum kan vi hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. Ud fra en grundig snak med dig finder vi ud af, hvad der vil være den bedste løsning inden for nybyggeri i tråd med din stil og dit budget. 

Vi har mange års erfaring med alle former for nybyggeri - stort som småt - for både private og erhverv. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os allerede tidligt i overvejelsesfasen, da du kan få stort udbytte af vores knowhow.

Tæt dialog med dig om dit nybyggeri hele vejen igennem

Vi tager gerne hovedentreprisen på dit projekt med nybyggeri, så du ikke selv skal stå for alt det besværlige arbejde med koordinering, overholdelse af tidsplaner m.v.

Vi har et tæt samarbejde med dygtige håndværkere, som står for samme gode kvalitet som os selv inden for nybyggeri. Alt sker i tæt dialog med dig undervejs, så der ikke tages beslutninger, som du er uenig i.

Få mere information om nybyggeri hos os

Ring på 70 70 78 06 eller skriv til os via vores kontaktformular for at aftale en tid, hvor vi kan komme forbi på et uforpligtende besøg til en snak om dit projekt med nybyggeri. Vi kører i Viborg og Midtjylland.

Besøg vores isolatørside

​HVEM ER VI?

TSS Byg ApS

CVR: 37691291

KONTAKT OS

Telefon: 70 70 78 06

E-mail: kontakt@tssbyg.dk

FIND VEJ

Blytækkervej 11

8800 Viborg

KVALITETSMÆRKE

byggaranti