Telefon ​​70 70 78 06

Kviste i træ bygges i Viborg

Når der skal fremstilles kviste, bør du lade dygtige og erfarne håndværkere stå for opgaven, så du sikrer dig det bedst mulige resultat.

Hos TSS Byg ApS & Tømrermester Signar Skaalum har vi stor ekspertise inden for kviste, som vi udfører i Viborg, Midtjylland og andre steder, hvor behovet måtte være.

Vi bygger og beklæder kviste

Vi bygger kviste helt fra bunden i træ og beklæder dem med det materiale, du ønsker, og som passer bedst til bygningen. Hvad enten det er zink, plastik eller blot træ, kan vi klare opgaven.

Skal du have monteret dine kviste, står vi også gerne for det. Vi kan også stå for maling af kviste efter påsætning, hvis du ønsker det. Har du købt en færdig kvist, vil vi også meget gerne montere den.

Har du brug for rådgivning i forhold til byggetilladelse, kan du benytte dig af vores mangeårige knowhow. Vi kan ligeledes hjælpe med papirarbejdet.

Enhver opgave med kviste klarer vi

Er der tale om en reparation i forbindelse med  jeres kvist, står vi selvfølgelig også klar. Kort sagt klarer vi alt inden for kviste, så du skal ikke tøve med at kontakte os.

Ring på 70 70 78 06 allerede i dag. Vi glæder os altid til at gå i gang med nye spændende projekter.

Besøg vores isolatørside

​HVEM ER VI?

TSS Byg ApS

CVR: 37691291

KONTAKT OS

Telefon: 70 70 78 06

E-mail: kontakt@tssbyg.dk

FIND VEJ

Blytækkervej 11

8800 Viborg

KVALITETSMÆRKE

byggaranti