Telefon ​​70 70 78 06

Tilbygning i solide kvalitetsmaterialer

Hos TSS Byg tilbyder vi tilbygning til dit hjem i Viborg i kvalitetsmaterialer, så du får en flot tilbygning som et alternativ til at flytte og måske bygge nyt. 

Er du glad for, hvor du bor, er det helt sikkert en god investering, hvis du ønsker lidt ekstra plads. Kun fantasien sætter grænser for form og funktion af en tilbygning.

En tilbygning kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse og er med dig hele vejen, så vi sikrer, at projektet skrider frem efter hensigten. Du får én fast kontaktperson, som du nemt kan rette henvendelse til.

​Få mere plads med en tilbygning​

​I dag kan man nemt udvide med en tagetage, selvom tagets hældning er lille, eller taget er fladt. En udestue er en relativ billig og hyggelig måde at få flere kvadratmeter på.  

Men uanset ønsker forsøger vi at skræddersy en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører, så I får præcis den tilbygning, I drømmer om.​ Vi har gennem mange år med succes hjulpet et væld af boligejere med at få mere plads i boligen med en integreret tilbygning, der imødekommer kundens ønsker, krav og behov. Lad os sammen tage en uforpligtende snak om jeres mange muligheder, så vi kan hjælpe jer med at føre jeres boligdrømme ud i livet.

Rådgivning og vejledning i øjenhøjde

​Som tømrerfirma med speciale i tilbygning tilbyder vi rådgivning og vejledning om blandt andet materialer, da vi via erfaring ved, hvad der holder bedst og kræver mindst mulig vedligeholdelse. 

Skal vi give et tilbud på din tilbygning, er du velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende på telefon 70 70 78 06 eller skrive til os på e-mail kontakt@tssbyg.dk.

Besøg vores isolatørside

​HVEM ER VI?

TSS Byg ApS

CVR: 37691291

KONTAKT OS

Telefon: 70 70 78 06

E-mail: kontakt@tssbyg.dk

FIND VEJ

Blytækkervej 11

8800 Viborg

KVALITETSMÆRKE

byggaranti