Telefon ​​70 70 78 06

Papirisolering i høj kvalitet

Hos TSS Byg tilbyder vi professionel papirisolering af huse og bygninger i Viborg. Papirisolering foregår med papiruld, som typisk fremstilles af gamle aviser. Det er et særligt velegnet isoleringsmateriale, da det indeholder nogle cellulosefibre, som er hule og indeholder luft, der i modsætning til massive fibre har en solid isolerende effekt.

Når du skal have bygget et nyt hus, skal det isoleres godt og grundigt, hvorfor papirisolering med papiruld er et fremragende materiale, der gør, at man blandt andet undgår sprækker og revner mellem spær og materialet. Og så har det en fortrinlig evne til at lukke helt tæt, hvorfor det er manges foretrukne arbejdsmateriale.

Grundig og effektiv papirisolering

​Når vi udfører en papirisolering, er det med fokus på et flot slutresultat. Det skal være 100 % tæt, så det holder på varmen, og så der ikke opstår uhensigtsmæssigheder på sigt, der kan være skadelige for eksempelvis taget.

Vi er en del af Papiruld Danmarks dedikerede isolatører. Vores team, Papiruld Viborg, går til opgaven med liv og sjæl for at give vores kunder varme og komfort. 

Læs mere om ​papiruld her: Papiruld Viborg.​

Vi udfører arbejdet grundigt og effektivt, da vi har mange års erfaring i branchen.

Ét af de steder, hvor det kan være svært at isolere ordentligt med isoleringsmåtter, er omkring rør og spær. Her kan der opstå en kuldebro, som kan forårsage et dårligere indeklima og ikke mindst en varmeregning, der er højere end, hvad den bør være.

Kontakt os for et godt tilbud

​Vil du have et uforpligtende tilbud på papirisolering af din bolig i forbindelse med nybyg eller renovering, er vi klar til at give en uforpligtende vurdering af, hvad det vil koste dig. 

Du kan kontakte os på telefon 70 70 78 06 eller skrive til os på kontakt@tssbyg.dk

Besøg vores isolatørside

​HVEM ER VI?

TSS Byg ApS

CVR: 37691291

KONTAKT OS

Telefon: 70 70 78 06

E-mail: kontakt@tssbyg.dk

FIND VEJ

Blytækkervej 11

8800 Viborg

KVALITETSMÆRKE

byggaranti