Telefon ​​70 70 78 06

Nyt tag og renovering af tag tilbydes

Hos TSS Byg klarer vi alle former for tagarbejde i Viborg og hele Midtjylland. Taget bliver mærket af vind og vejr. Derfor er det vigtigt, at man med jævne mellemrum sørger for at tilse taget, så man kan komme eventuelle store skader i forkøbet.

​Vi tilbyder både tagrenovering af dit gamle tag og et helt nyt tag, hvis dit tag trænger til en udskiftning. Vi har mange års erfaring og afslutter aldrig en opgave, hvor vi eller du ikke er tilfreds med den færdige resultat.

Renovering af tag eller udskiftning til nyt tag

​Hvad enten det er en mindre reparation eller udskiftning af hele taget med isolering med mere, er vi det rette firma til opgaven. Vores store erfaring inden for tagarbejde gør, at vi kan tilbyde professionel rådgivning såvel som effektiv håndtering af enhver opgave med nyt tag.

Vi lægger vægt på detaljerne inden for tagarbejde, og det er vigtigt for os, at både håndværket og den æstetiske finish er i absolut topklasse. Vi sætter en ære i at leverer et stykke arbejde, som du kan være stolt over at vise frem, og som du kan være sikker på holder i mange år.

Tagarbejde udføres med en arkitekt eller konstruktør

​Vi har stor ekspertise inden for alle slags materialer, og vi knytter kontakt til de relevante fagpersoner på området, når der skal lægges nyt tag. Det kan være en arkitekt, ingeniør eller konstruktør. Vi tager gerne hovedentreprisen på tagarbejdet og de andre ydelser, vi tilbyder.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for renovering af tag samt nyt tag, så kontakt os allerede i dag på telefon 70 70 78 06 eller e-mail kontakt@tssbyg.dk for mere information.

Besøg vores isolatørside

​HVEM ER VI?

TSS Byg ApS

CVR: 37691291

KONTAKT OS

Telefon: 70 70 78 06

E-mail: kontakt@tssbyg.dk

FIND VEJ

Blytækkervej 11

8800 Viborg

KVALITETSMÆRKE

byggaranti