Telefon ​​70 70 78 06

Montering af vinduer og døre

Hos TSS Byg tilbyder vi montering af vinduer og døre i alle typer boliger i Viborg. Det kan være i forbindelse med nybyg eller renovering, hvor der skal helt nye vinduer og døre til. 

Vi har mange års erfaring bag os og har udført udskiftning og montering af mange forskellige slags vinduer gennem tiden.

Når vi går i gang med montering af vinduer, leverer vi dem selv og udskifter med færdige elementer, som vi finder i fællesskab. Vi arbejder med nogle af Danmarks førende fabrikanter og kan derfor give en god pris på kvalitetsvinduer og døre, så din bolig bliver udstyret med nogle solide elementer, der kan holde de næste mange år.

Professionel montering af vinduer til kælder til kvist

​Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter - og altid med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer.

Du kan derfor trygt komme til os, hvis du overvejer at få nye vinduer og døre eller ønsker professionel rådgivning i forbindelse med byggeri af et helt nyt hus.

Vi er et yderst kvalitetsbevidst tømrerfirma, der lever af glade og tilfredse kunder, som anbefaler os til andre. Vi forlader derfor aldrig en opgave, før du er helt tilfreds, og dine nye vinduer lever op til dine forventninger. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores forskellige løsninger.

Få et tilbud på montering af døre og vinduer

​Som erfarne fagfolk inden for montering af vinduer og døre er vi hurtige og effektive uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vil du have et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre, kan du ganske uforpligtende kontakte os for at høre mere. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 70 70 78 06 eller skrive til os på e-mail kontakt@tssbyg.dk.

Besøg vores isolatørside

​HVEM ER VI?

TSS Byg ApS

CVR: 37691291

KONTAKT OS

Telefon: 70 70 78 06

E-mail: kontakt@tssbyg.dk

FIND VEJ

Blytækkervej 11

8800 Viborg

KVALITETSMÆRKE

byggaranti