tssbyglogonew_2

Tagarbejde i Viborg, reparation eller udskiftning

Taget bliver mærket af vind og vejr. Derfor er det vigtigt, at man med jævne mellemrum sørger for at tilse taget, så man kan komme eventuelle store skader i forkøbet.

Hos TSS Byg ApS & Tømrermester Signar Skaalum klarer vi alle former for tagarbejde.

Alt inden for tagarbejde

Vi holder til i Viborg, men kører gerne til hele Midtjylland og længere ud. Hvad enten det er en mindre reparation eller udskiftning af hele taget med isolering med videre, træder vi til. Vores store erfaring inden for tagarbejde gør, at vi kan tilbyde professionel rådgivning såvel som effektiv håndtering af enhver opgave.

​Vi lægger vægt på detaljerne inden for tagarbejde, og det er vigtigt for os, at både håndværket og den æstetiske finish er i absolut topklasse. Vi sætter en ære i at lavere tagarbejde, som du kan være stolt over at vise frem, og som du kan være sikker på holder i mange år.

Vi udfører tagarbejde med en arkitekt eller konstruktør

Hos TSS Byg ApS & Tømrermester Signar Skaalum har vi ekspertise inden for alle slags materialer, og vi knytter kontakt til de relevante fagpersoner på området, det være sig arkitekt, ingeniør eller konstruktør. Vi tager gerne hovedentreprisen på tagarbejde og de andre ydelser, vi tilbyder.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for tagarbejde, så fang os allerede i dag på telefon 31 65 71 67.

​HVEM ER VI?

TSS Byg ApS

CVR: 37691291

KONTAKT OS

Telefon: 31 65 71 67

E-mail: kontakt@tssbyg.dk

FIND VEJ

Mirabellevej 2
8800 Viborg

Din garanti er:

garanti